párkapcsolat Való Világ 4 dráma szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ildikónak nem alakul jól az újév: nem tudott beilleszkedni a villába, most pedig szerelme is szakított vele.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Ildi szerelménél, Gábornál betelt a pohár: nem tetszett neki, ahogy barátnője a villában viselkedett, így szakított vele. Döntését még csak a lány édesanyjával közölte.

"Három és fél éve vannak együtt, de már többször szakítottak. Egy hosszabb szünet után december elején békültek ki. Gábor nem akarta, hogy a lányom bemenjen a villába, de végül elfogadta. Pár napja azonban eljött hozzám, és azt mondta, innentől fogva lezártnak tekinti a kapcsolatukat" - mondta Ildi édesanyja a Blikknek.

A fiúnál Ildikó szilveszteri fogadalma volt az utolsó csepp a pohárban: a villa jókislánya ugyanis elhatározta, hogy már nem tűr el párjának olyan dolgokat, amiket a múltban lenyelt. Gábor állítólag betegesen féltékeny, rettegésben tartotta Ildit.

Ildikónak nem alakulnak jól a dolgai a villában sem, társai nem fogadták be, kiközösítve érzi magát. A héten őt küldték párbajozni, tőle szeretnének mihamarabb megszabadulni. Az igazi meglepetés azonban akkor éri majd, ha kiesik: ekkor tudja meg, hogy elhagyták, és szerelme már nem vár rá.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.