mellrák terhesség Kylie Minogue meddőség kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a híres énekesnő öt évvel ezelőtt megmenekült a halálos mellráktól, ezért azonban súlyos árat fizetett, mivel nagy valószínűséggel nem lehet gyermeke.

Kylie harcát a mellrákkal öt éve az egész világ végigkísérte, majd miután legyőzte a betegséget, újra gőzerővel vetette bele magát a karrierje építésébe. Most is épp a február 19-én kezdődő világ körüli turnéjára készül, amit saját bevallása szerint már alig tud kivárni.

AFP
AFP

A magánélete már azonban kevésbé csillogó, hiszen hiába szeretne gyermeket, a betegsége kezelései következtében valószínűleg ez sosem lesz lehetséges. Az énekesnő nemrég ugyanis úgy nyilatkozott a Daily Mailnek, hogy a betegsége miatt valószínűleg nem lehet majd gyermeke. "A mellrák következtében valószínűleg nem lehet gyermekem. Az embernek el kell fogadnia a rossz és a jó dolgokat az életben, de őszintén szólva, azok után, amiken keresztül mentem, nem hiszem, hogy képes vagyok rá" - tette hozzá az énekesnő, aki azonban így is elégedett az életével, és büszke kishúga, Dannii és bátyja fiaira.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.