televízió Való Világ 4 műsor VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évára rájárt a rúd a tegnapi nap folyamán. Összeszólalkozott Jerzyvel, majd Gombival, és végül trágár szavai miatt a villaparlament szankciót szabott ki rá. Ezt a békát már nem nyelte le a törtető lány, és kiborult.

Éva leordította Jerzyt

Az új népjóléti miniszter, Jerzy kinyitotta a vitrint, így az alkoholimádók egyből ráugrottak, név szerint Alekosz és Éva. Így másnap reggel bal lábbal indult a piások napja. Éjjel legények voltak, nappal meg közel sem virították magukat. A szépfiú és a törtető lány pedig ismét egymás torkának ugrott egy 20 perces fürdés miatt, amit Gigi előtt végzett el még előtte való este. A felrobbant hajú lánynak elgurult a gyógyszere, még kinn bagózás közben is magában motyogott. Utána Gombival is lefolytatott egy szócsatát. Újabb vulgáris szavakkal bővülhetett az ember szókincse, ha részese volt ennek az etapnak.

Jerzy: Férfi vagyok?

Évával való vitája Jerzy egész napjára kiült. Kivan a nagyszájú lánytól, úgy érzi, hogy ordibálásával elnyomja őt és férfiasságát. Folyamatosan kattog azon, hogy nem tudja magát megvédeni, pedig legszívesebben jól beolvasna neki, és kidobná a villából. De egy kicsit fellélegezhet, ugyanis kaptak egy fülest, miszerint a kameramentes egy órában, amelyet Gigivel tölthet, hangfelvétel sem fog készülni, amire felvonta a szemöldökét. A fiatalok úgy döntöttek, hogy belevágnak, hiszen van mit kibeszélni, ha pedig testük úgy kívánja, akkor nem szégyellnek levetkőzni.

Éva apukáját kérlelte

A villaparlament ismét összeült, és a "nyikhaj" kifejezés miatt Évát megbüntették társai, 48 óráig nem beszélhet senkihez, és hozzá sem beszélhet senki. Alek védelmébe vette a megtört lányt, miszerint a párbaj előtt neki szüksége van a lány társaságára. Erre Laci kikelt magából, és inzultálni kezdte a görög szoknyapecért, amiért kiállt barátja mellett. Óriási balhé kerekedett Éva büntetése miatt: Anikó sírt, Éva édesapját kérlelte, a harmadik ordibált.

Tréninghét

A fitneszhét folytatódott a villában. Jött a végső küzdelem, amikor lemérték, hogy ki mennyit fejlődött, végül a mérés. A nyeremény: egy családtag látogatást tehet a luxusbörtönbe. Ám a végeredményekről még nem adtak információt, annyit tudunk, hogy Szandika már biztos nem találkozhat Sanyival, mert ő fogyás helyett hízott.

Bereczki Hajnalka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.