A villalakók kemény büntetésekre számíthatnak

büntetés Való Világ 4 VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva képtelen lakatot tenni a szájára: folyamatosan jártatja, akkor is, amikor nem kellene. A kiképző hét második napján tartunk, de a felrobbant hajú lány óráról órára szegi meg a szabályokat, ennek pedig komoly kollektív büntetés a következménye.

Elkobozták a személyes tárgyakat

Vége a jólétnek, és a dőzsölésnek. Itt a military hét, amivel elég nehezen birkóznak meg a lakók: Béci, Jerzy és Éva már magától a szituációtól is görcsöl. Nem bírják, hogy parancsolnak nekik: Éva lázad, Béci röhög, Jerzy szenved. A kiképző hét második napján személyes holmiijaikat egy zsákba kellett pakolniuk. Egyetlen egy darabot tarthattak meg, ám Béla nagyon furfangos volt, és eldugott pár emléket a fürdőszobai szekrénybe. A teljesítményük alapján természetesen apránként visszakaphatják tárgyaikat.

Béci kiborult

Átrendezték a villalakók hálószobáját, pontosabban kiürítették. Mindezt köszönhetik a törtető lánynak, Évának, aki betartotta ígéretét, és szabályt szegett. A büntetés az összes villa-katonát érintette: elvittek minden személyes dolgaikat, még Béci szerencsehozó maciját is, amit a fürdőszobába rejtett el, sőt a barátnője fényképét is. Jerzynek pedig a nyakláncát vették el, így mindketten kiborultak. Éva másodjára is kihúzta a gyufát az ágyazás közben, bár a katona nem volt szívbajos, fogta magát és felborította a törtető lány ágyát.

Dobj föl egy témát, és nyerj! Ha a te fórumod a legnépszerűbb, akkor ez elkerülhetetlen lesz! :)



Éva és Jerzy ismét egymás torkának esett



Éva ismét szabályt szegett

A katonai kiképzésbe beletartozik az éjszakai őrség is. Utóbbi ideje alatt tilos dohányozni és alkoholt inni. Ennek betartása - miért is ne - Évának nem sikerült. Rágyújtott, a tábort és fegyverét felügyelet nélkül hagyta. Kérdés, hogy vajon ez milyen büntetést fog maga után vonni?


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.