szex VV Gigi VV Jerzy hazugság VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi nem merte elmondani bátyjának, Bécinek, hogy Jerzyvel már túl vannak nem is egy szexuális együttléten.

Béci már annak sem örült igazán, hogy testvére a 21. születésnapja alkalmából egy luxusszállodában töltheti az éjszakát Jerzyvel, de végül örömmel hallotta a hírt, hogy nem történt semmi. Azóta viszont a fiatalok már többször is egymásnak estek. Gigi az első együttlét alkalmával bevallotta, Jerzyvel felfedezték egymás testét, bátyja, Béci azonban továbbra is azt hiszi, hogy testvére csak csókolózgat Jerzyvel.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Béci ugyanis hiába tölthetett egy éjszakát kedvesével, Adriennel, a kamerák és a lány szülei felé érzett tisztelet miatt nem közeledett szexuálisan. "Nem volt semmi, ölelgettük egymást, csókolóztunk, de nem feküdtünk le egymással. Itt a villában senki nem szexel, és nem akartam én az első lenni." - mondta Béci Giginek, miközben a lány arca égett a szégyentől.

Neked fontos a barátság? Nézd meg websorozatunkat!







Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.