Levetkőzött Majka várandós kedvese

Dundika vetkőzés Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikáns képeken pózol Dundika a nyuszis magazin címlapján.

A szőkeség még novemberben utazott Las Vegasba Bódi Sylvivel és Pápai Gyöngyivel, ahol mindhárom szexi modellről készítettek egy-egy izgalmas és pajzán fotósorozatot. Dundika azonban azóta már egy teljesen új szerepre készül - hamarosan anya lesz. Kedvese a Nagy duett műsorvezetője, Majka.

www.dundika.hu
www.dundika.hu

A szilikoncsoda négyhónapos terhes, így ezek az utolsó szexi fotók, mielőtt egy időre "szögre akasztja a bugyiját". "Mindenki azt várta, hogy a nyüzsgő, csillogó Las Vegas-i éjszakában fogok majd pózolni, én viszont szerettem volna most valami mást is megmutatni ebből a fantasztikus városból. Kimentünk a közeli Red Rockhoz, ami lenyűgöző volt" -mesélte Dundika a Blikknek.

Vajon utoljára láthatjuk-e a címlapokon a szilikoncsodát? Dundika mindenkit megnyugtatott: fog még vetkőzni! "Szerintem addig kell megmutatni magunkat, amíg jól nézünk ki, ezért ha kapok majd újabb felkéréseket, és szép összeget kínálnak érte, akkor újra le fogom dobni a ruháimat" - árulta el a szépség.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.