személyiség VV Alekosz Való Világ 4 számmisztika ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robelin, a Life.hu ezoterikus tanácsadója teljesen megdöbbent, mikor egy benzinkúton sorbanállás közben azt hallotta, hogy az előtte álló fiatal nő és a vele egykorúnak látszó férfi azon vitatkoztak, hogy mi a szeretnivaló Alekoszban. Erre ő is kíváncsi lett, és a görög csődör születési dátuma alaján kielemezte, milyen is a személyisége valójában.

"Egy pillanatra megjelent lelki szemeim előtt ez az ifjú: gyökereinek fele a görög istenek földjébe nyúlik vissza, a másik fele léggyökérként keresi a kapaszkodót, valószínű, hogy azért ilyen hullámosan 'daliás'. Erősen gondolkodtam rajta, mi válthat ki tetszést egy olyan emberben, aki innen-onnan összeollózott ismeretekből hangoztatja másoktól származó véleményét. Esetleg megérzik, hogy a mai világban annyi tudással is lehet érvényesülni, amennyi egy lepke sóhajában található? Az biztos, hogy az ilyen férfi nem hiányzik egy normális nő háztartásába.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Bizonyára hősünk lepődött meg legjobban, mikor azzal szembesült, hogy titkolt vágya valóra vált, és középpontba került. Ezt támasztja alá az is, hogy egészen addig, míg Olivér - aki megérezte, hogy Alekoszban jó csatlósra lelt - a hóna alá nem nyúlt, úgy kapaszkodott a borospohárba, mint a részeg szobafestő a létra legfelső fokába.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A figyelmesebb néző láthatja, hogy mások mögé bújva erősíti magát. Ha megjelenik egy társaságban, azonnal a figyelem középpontjába kerül, de a környezete egy része megérzi, hogy valami sántít nála, ezért a későbbiekben megváltozik a róla kialakított vélemény. Az a bizonyos 'csajozós duma' valóban csak duma. Ő az a figura, aki inkább csak beszél a hódításról, mert érzi, hogy a bizonyítást már jogosan kritizálnák. Igyekszik szavakkal elhitetni magáról, hogy mekkora csődör, s ha tettekre kerül a sor, akkor valamire ráfogja a teljesítmény alacsony színvonalát? Teljes sikerre a szűzlányoknál számíthat, mert azok még nem tudják, milyen az igazán jó szex.
Azért kritizál, mert akkor érzi jobbnak magát, ha egy másikat leszólhat. Ez önismeret, önbizalom és az öntudat hiányára utal. Ezek miatt mutat többet kifelé, mint amennyi bent van.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Születési dátuma arra figyelmezteti, hogy a lehetőségek mindig ott lesznek az orra előtt, de tennie kellene azért, hogy ezeket tudatosan és jól hasznosítsa, máskülönben elpocsékolja kincseit. Jó beszélőkéje van. Fel sem lehet sorolni, milyen pályákra lenne alkalmas, de tanulnia kellene. Sajnos azonban azt az utat választotta, ami számára kényelmesebb.

Ha Alekosz nem szedi össze magát, akkor élete második felében rátámaszkodva a sokszor használt borospoharára, alkoholtól fátyolos szemmel merenghet azon, mivé lehetett volna."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.