Való Világ 4 vetélkedő VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évának egy nap alatt sikerült bezsebelnie egy büntetést és egy hazug-pólót. Az előbbit szabálysértés miatt, mivel nem mindig hordta a védettségét jelző lila kendőjét, az utóbbit pedig társainak köszönheti, akik őt tartják a leghazugabbnak a villában.

Mikor jön el az első szellentés ideje egy párkapcsolatban? Nézd meg websorozatunkat!



Alekosz két lukra játszik



A fő téma: a kihívás

Éván ott a lila kendő, ehhez képest folyton a kihíváson pörög, valószínűleg azért, mert Anikót, a nagy riválisát a villán kívül akarja már tudni. Béci is folyton agonizál, akinél ez érthető, hiszen ő lesz a kihívó. A rapper srác jól összezavar mindenkit. Jerzy, Anikó és Alekosz is sanszos lehet arra, hogy vasárnap a stúdióban lássuk viszont őket. Felkészítette mindhármójukat az esetleges zöld kendő viselésére.

Szerinted ki érdemli meg a fődíjat?





Csillag született a villában

A villalakók ezúttal eljátszhatták a Csillag születik című tehetségkutató műsort. Voltak versenyzők és zsűritagok is. A többség az éneklésre adta a fejét, így elképesztő produkcióknak lehettünk tanúi. Alekosz ismét hozta a formáját, és generálta a két lány közötti feszültséget: míg lelki társát, Évikét a sárba tiporta, addig Anikót az egekig magasztalta. A rostán egyedül Jerzy produkciója nem mehetett át, konkrétan minősíthetetlennek tartották a szépfiú előadását.

Éva a leghazudósabb

Hazudós játékban szám szerint értékelni kellett egymás őszinteségét. A leghazudósabbnak egy feliratos pólót kell viselni, amin az áll: "Hazudós vagyok! Ne higgy nekem!" Alekosz egész álló nap hisztis volt, folyton mindenbe belekötött, és amikor Ani osztályozta őket, képtelen volt szó nélkül hagyni a hármas számot, amit a rosszkislánytól kapott. A játék nyertese Éva lett, aki kissé duzzogott, majd a riportszobában próbálta csalódottságát leplezni. Majd érkezett a hír, miszerint Éva többször nem viselte a védettséget jelző lila kendőjét, amiért büntetés járt: a párbajig lila ruhában kell járnia.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.