Alekosz dobta Veronikát, és visszatér exéhez

Vakáció Alekosz nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért Alekosz és Veronika álomnyaralása, ezzel együtt pedig a kapcsolatuk is befejeződött...

Tipp! Így jelentek meg a celebek a VIVA Comet gálán! Nézd meg képgalériánkat!




RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Amikor elmentünk Csimpivel kettesben motorozni a szigeten, megkérdezte tőlem, hogy mit szólnék hozzá, ha otthon újra összejönne Tündével. Megmondtam neki, hogy nem fogom felkötni magam, ugyanúgy folytatom az életem tovább, mint eddig. Én már az elején tisztában voltam vele, hogy a mi kapcsolatunknak vége lesz ez után az egy hét után, hiszen Alekosz visszamegy Tündéhez. Éppen ezért én úgy fogtam fel ezt az utazást, hogy próbáljuk meg minél jobban érezni magunkat, ameddig lehet, aztán úgyis elválnak az útjaink." - árulta el a Blikknek Veronika.

Fórum: Kiért hagytál el?



"Veronikával megbeszéltük, hogy mindkettőnknek az lesz a legjobb, ha külön utakon folytatjuk olyan barátokként, akik néha azért lefekszenek egymással. Én segítek majd neki egy normális férjet fogni, ő pedig tanácsokkal lát majd el, hogyan csajozzak" - viccelődött a szakításról Alekosz, aki elárulta, másvalakibe szerelmes. "Én még mindig Tündét szeretem, az én szívemben még mindig csak neki van helye. Veronikát is azért vittem el kettesben egy romantikus motorozásra, mert régen Tündével Sartin motoroztunk mindig, és újra akartam élni azokat az érzéseket, amelyeket akkor éreztem mellette. Azt azonban még nem tudom, hogy mit hoz a jövő, csak annyi biztos, hogy fogok én még meglepetéseket okozni mindenkinek" - vallotta a görög hősszerelmes.

Tipp! A legszebb virágmintás ruhadarabok és kiegészítők! Nézd meg képgalériánkat!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.