Harrison Ford: haljon meg Indiana Jones!

mozi szórakozás program Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltétlenül szeretne szerepelni egy ötödik Indiana Jones-filmben is Harrison Ford, de arra vágyik, hogy a végén haljon meg a legendás régészprofesszor.

Tipp! Papucsban a reptéren - Így is lehet reklámozni! Nézd meg képgalériánkat!


"Van még bennem egy ötödik film, ezért amint Spielberg és Lucas rám telefonál, már rohanok is az ostoromért"
Viszont Indynek meg kell halnia, hogy utána csak a legendája éljen tovább. Nem vagyok vérszomjas, de a dolognak ez a dramaturgiája, hiszen nem tudjuk őt elképzelni megöregedve a kandalló előtt. Annak idején hasonló okból győzködtem George Lucast, hogy öljük meg Han Solót A jedi visszatér végén, de nem volt rá hajlandó" -



AFP
AFP

Harrison Ford az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága c. filmben


Ford egyébként hezitált, hogy elfogadja-e a Cowboyok és űrlények főszerepét, mert nem értette a koncepciót. "Zavart a cím: hogy jön a western a sci-fihez? Aztán elmagyarázták, hogy a dolog nagyon is jó lehet, ha komolyan vesszük. Közben rájöttem, a western része mindenképpen érdekel. Világéletemben szerettem volna vadnyugati filmben szerepelni, de alig készül ilyen, mert nincs divatja. Most viszont összejött, és kiderült, tényleg működik, akár ufókkal is" - állította Harrison Ford.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.