Sean Penn Scarlett Johansson szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sean Penn hamar vigaszra lelt, miután májusban szakított a gyönyörű Scarlett Johanssonnal.  

Sean Penn többszörösen megünnepelte az amerikaiak egyik legnagyobb ünnepét, a Függetlenség Napját. Új barátnőjével egész nap a malibui napsütést élvezték - és a kamerák sem érdekelték őket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az ötvenéves Penn és huszonnégy évvel fiatalabb Scarlett Johansson májusban szakítottak - bennfentesek szerint azért, mert a színésznő túlságosan beleélte magát a szerelembe, míg Penn semmi komolyra nem vágyott a tavalyi válása után. Egy hónappal a szakítás után Penn máris új nővel vigasztalódik: a szerencsés választott ezúttal egy Stacey Koplin nevű barna, fiatal hölgy, akit egyelőre nem tudni, honnan kerített elő Sean Penn.

Mindenesetre remekül érezték magukat a minap: a malibuli strandon heverésztek, és jet-skivel lovagolták meg a hullámokat. Reméljük, az újdonsült barátnő sikeresebb lesz, mint elődje, Miss Johansson volt, akit szépsége ellenére is hamar lapátra tettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.