Jennifer Lopez szakítása után a munkába menekül

válás Marc Anthony munka szakítás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal szakítása után a szexi énekesnő már egy európai milliárdos esküvőjén énekelt - úgy tűnik J-Lo a munkával vigasztalódik.

Alig telt el néhány nap a megdöbbentő nyilatkozat után, miszerint Jennifer Lopez és Marc Anthony úgy döntöttek, hogy elvállnak, J-Lo Ukrajnába repült egy fellépésre. A szépséges énekesnő ugyanis a fájdalmas szakítása ellenére sem mondta le a milliárdos Serhiy Taruta lányának esküvői szereplését, és már kedd hajnali 5 órakor megérkezett a szomszédos ország repterére.

AFP
AFP


"Teljesen kiborult. Nagyon megviseli a szakítás, hiszen hosszú ideig volt házas egy férfival, akit nagyon szeretett" - nyilatkozta az énekesnő egy közeli ismerőse a Us Weekly magazinnak. A pár mindezidáig egyébként nem árult el semmit a válásuk okáról, azonban már évek óta problémáik voltak. "Jennifer megtett mindent, amit csak tudott. Türelmes és szeretetteljes volt. Még házassági tanácsadásra is elmentek. Most azonban teljes energiájával a karrierjére és a gyermekeire koncentrál." - tette hozzá az ismerős, aki úgy véli J-Lo most a munkával vigasztalódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.