Boszorkányos képességekkel rendelkezik Demcsák Zsuzsa - számmisztikai elemzés

boszorkányság Demcsák Zsuzsa számmisztika névelemzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon komoly megmérettetésen van túl az az ember, akinek a felszálló holdcsomópontja a Szűz jegyében van.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


Valószínű, hogy Demcsák Zsuzsa már több előző életen keresztül letette az asztalra a saját "tartozását", melyek a fejlődés útján vártak rá. Csakhogy ez nem jelenti azt, hogy most, ebben az életében minden csodálatos lesz. Most azt a feladatot kell megoldania, hogy képes legyen másoknak hasznos és praktikus segítséget nyújtani. De honnan tudhatja az ember, hogy mikor van mások hasznára? Ha kérnek, és ad, vagy ha éppen megtagadja? Pont ez az, amit adott helyzetben jól kell megítélnie. Mondjon nemet, mert lehet, hogy pont azzal segít, ha nem enged, vagy esetleg pont az utolsó lehetőségétől fosztja meg a segítségkérőt? Ha ezzel a dilemmával többször találkozik, akkor elmondhatja, hogy jó úton jár.


Demcsák Zsuzsa - 1978. 08. 21.

A tánc sem áll messze a műsorvezetőnőtől, sőt, nagyon tehetséges benne. Nyugodtan választhatta volna a színészi pályát is, hiszen nem csak a képernyőn tud jól megjelenni. A számhálója árulkodik arról is, hogy szereti a zenét, abból is a komolyabb műfajokat. Fontos számára a mozgás, és hogy legyen állandó feladata.


A kilences életút arra is biztosíték, hogy a szóban forgó személy nagyon megbízható. Biztos, hogy rá lehet bízni egy halom pénzt, akár számolatlanul is, inkább gyarapítja az összeget, mintsem elvenne belőle. Szereti megszervezni az életét, ennek ellenére olykor pontatlan. Aki kilences életúttal, hatos személyes évben született, szeretet tekintetében a maximumra törekszik.
Szerető családból származik, stabil háttér áll mögötte, mégis erősen vágyik arra, hogy nagyon-nagyon és még annál is inkább szeressék. Nagyon szeretne fontos lenni azoknak az embereknek az életében, akik számítnak neki. Látszólag nem ijed meg, ha rideg környezetben van, csak akkor válik számára tudatossá, hogy mennyire rosszul érezte magát abban a társaságban, amikor el tudott szakadni azoktól az emberektől, akikben kevés szeretet lakik. Ő maga - bizonyos helyzetekben - nehezen tudja kimutatni érzelmeit. Amikor a külvilág azt hiszi, hogy teljesen megnyílt, nagyon kevesen ismerik fel, hogy a hetedik szobája még zárva maradt.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


A két darab nyolcas a számhálóban az ő esetében is azt igazolja, hogy rendkívül mély igazságérzettel rendelkezik, de másokkal ellentétben nem a félelem miatt ragaszkodik hozzá, hanem azért, mert a másik jogait sértő igazságtalanságot viseli nehezen. Ebbe az is beletartozik, hogy ő maga fél szembenézni olyan eseményekkel, helyzetekkel, ahol a szenvedést látja. Szeretteit is meg akarja óvni ezek látványától, s ha nem sikerül, saját kudarcként éli meg a másik csalódását.
Rendkívüli érzékkel, szinte mesterien képes saját magában a női és férfi ént kezelni. Valószínű, hogy sosem fog férfiasan megjelenni, fellépni, de a nőies viselkedést sem viszi túlzásba.

Nomen est omen - A név kötelez

Egyenes tartás, jogi dolgok, az érték, a pénz tisztelete, társaságban megfelelő távolságtartás, maximális tiszteletadás mindenkinek - Zsuzsa számára fontos az egyenes jellem, s ha valami folt fenyegeti a becsületét, azonnal lépni, tenni akar ellene, mert a névnek tisztának kell maradni! Ezek uralják a Demcsák családot, ebben a szellemben nőtt fel Zsuzsa, és ezt is viszi tovább. Nem csoda, hogy közgazdász apa lányaként közgazdász szakon végzett, majd joggal folytatta. Mindez természetes a számára.


Egyetlen egy dologra figyel fel később: boszorkányos képességgel érzi meg előre a dolgokat. Ennek a megfejtése, megértése, elfogadása áttörést hoz az életében. Ez a fordulat még várat pár évet magára, de amilyen késve jön, annál nagyobb mértékben foglalja el majd Zsuzsa gondolatait. Erre a sorsszámának összetett számértéke, a huszonöt mutat rá.

Aggódnia nem kell, hiszen a személyes nap száma a huszonegy, valamint az ebből származó hármas szám (ami egyébként a Jupiter bolygó), azaz a nagy szerencsebolygó száma is egyben, biztosíték arra nézve, hogy jól fogja az életét irányítani.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.