jótékonysági rendezvény szépségkirálynő tüntetés party playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Táblákkal demonstráltak Budapest belvárosában magyar szépségek, hogy engedjék be őket a világ legnagyobb jótékonysági bulijára, amelyre 900.000 forint a belépő. A tüntetésnek egy arra járó férfi szőrös hátsójának felvillanása vetett véget.

Gyönyörűbbnél gyönyörűbb lányok lepték el a reggeli csúcsforgalomban Budapest belvárosát táblákkal a kezükben. Pillanatok alatt dugó alakult ki az Andrássy út és Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél, de káromkodások helyett inkább elégedett füttyszavak és kurjongatások hallatszottak az autók felől. A lányok ugyanis playmate-ek voltak, akik Budai Zsuzsi szépségkirálynő vezérletével azért hisztiztek, hogy engedjék be őket egy méregdrága rendezvényre.



,,Be akarunk jutni a barátnőimmel a buliba, és azt mondták a szórakozóhelyen, hogy akárkit nem engednek be és azt sem mondták meg, hogy hol lehet jegyet venni." - mondta Budai Zsuzsi, a Miss Universe Hungary 2009. győztese, aki szerint felháborító, hogy a válság ellenére ilyen puccos bulikat szerveznek, ráadásul különbséget tesznek gazdagok és kevésbé gazdagok között. A világ egyik legnagyobb jótékonysági buliját a világ 43 országában, 80 helyszínen rendezik meg szeptember 15-én és egy páros belépőjegy 900.000 forintba kerül, igaz, a bevételek jelentős részét jótékonysági célokra fordítják. A mézes-mázas playmate demonstrációnak egy ismeretlen járókelő vetett véget, aki kiabálni kezdett a szépségekkel, elvette a tábláikat, majd megmutatta szőrös hátsóját is. Mivel a lányok ebből a sokkból már nem tudtak feleszmélni, a tüntetés végülis rövid idő alatt véget ért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.