Nem titkolja! Pikáns módszerrel fogyott le a VV4 szőkesége

VV Éva fogyás párkapcsolat szex Való Világ 4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Éva nem tagadja, hizlaló volt számára a villabeli lét - mióta azonban kiköltözött, hat kilóval lett könnyebb. Ezt többek között a szexnek is köszönheti...

Évi a több hónapnyi villalét alatt komoly súlyfelesleget halmozott fel, ami nem meglepő, hiszen korábbi aktív élete igencsak háttérbe szorult a játék ideje alatt. Ám amint kiesett, azonnal felvette régi ritmusát - nem is kellett sokat várni hát arra, hgy visszanyerje korábbi alakját. Most bomba formában van, jó néhány kilótól megszabadult, a Borsnak azt is elárulta, hogyan.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"A sok fellépés és a sokszor elfelejtett étkezés meghozta a hatását, elkezdtek olvadni rólam a kilók" - mesélte Évi. "Átálltam az egészséges, kalóriaszegény étkezésre, és sokat mozgok. Egyrészt a fellépéseken, másrészt otthon, Ádámmal" - nyilatkozta pajkos mosoly kíséretében a szőkeség. "Van mit behoznunk, fél évet kihagytunk. Az időnk nagy részét ezért kettesben töltjük, ami nemcsak a lelkemre, de a jelek szerint a testsúlyomra is jó hatással van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.