Újból együtt van feleségével a Barátok közt sztárja

boldogság válás sorozat színész Barátok közt Berényi András R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra boldog R. Kárpáti Péter. A Barátok közt Berényi Andrásának évek óta húzódó kálváriájának most vége. Sikerült megmentenie a házasságát, pedig nemrég már mindketten kijelentették a feleségével, hogy elválnak!

2008-ban derült ki először, hogy R. Kárpáti Péternek és feleségének problémák vannak a házasságukkal. Nem sokkal később a színész párja kisebbik gyermekükkel el is költözött otthonról, de nem bírták sokáig egymás nélkül. Idén márciusban viszont már arról cikkeztek mindenhol, hogy a Barátok közt sztárja be is adta a válókeresetet.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond


A Blikk később arról is beszámolt, hogy R. Kárpáti Péter feleségét egy IX. kerületi kocsmában bedrogozták és kirabolták. Hogy ez az eset hozzájárult-e ahhoz, hogy a házaspár újra egymásra találjon, nem lehet tudni, annyi azonban bizonyos, hogy a tavasz ismét meghozta az összetartozás érzését, amely a színész saját bevallása szerint soha nem is szűnt meg. "Bevallom, valóban voltak nehéz időszakaink, de sikerült megoldani ezeket. Ehhez pedig semmi más nem kellett, csak megértés és szeretet. Így sikerült megmenteni a házasságomat. Az utóbbi években valóban nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, amit csak még nehezebbé tett az a média által gerjesztett sztereotípia, hogy az idősödő férfiak - mint például én is - félrelépnek a kapuzárási pánik miatt. Szó sincs ilyenről és soha nem is volt! - jelentette ki R. Kárpáti Péter, aki a Blikk-nek azt is elárulta: mindkettőjüknek időre volt szüksége ahhoz, hogy megértsék, mit akar a másik fél.

"Ha húsz év után hullámvölgybe kerül egy kapcsolat az ember átértékeli a dolgokat. Természetes, hogy a szerelem átalakul szeretetté, de talán ez sokkal fontosabb is. Ugyanakkor a szerelem sem szűnik meg, hiszen, ha szeretjük a másikat, akkor meg is értjük" - magyarázta a színész, aki azt is elárulta, rettentően megviselte, amikor látta, gyermekei mit élnek át a szülők csatározásai miatt. "Ők is érezték, hogy a családban nincs meg az egység, mi pedig iszonyatos lelkifurdalást éreztünk amiatt, hogy nekik ezt el kell viselniük. De ilyenkor nincs mit tenni, beszélni kell a gyerekekkel, hogy ők is megértsék mi is a valódi probléma. A házasság egy hosszú távú szövetség könnyek és mosolyok között. Én pedig egy nagyon ragaszkodó típus vagyok, és minden nehézség ellenére szeretnék kitartani a családom mellett - mondta a Blikknek R. Kárpáti Péter.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.