A szextársi kapcsolat szépségei és buktatói

film párkapcsolat mozi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Timberlake és Mila Kunis egy olyan romantikus vígjátékban kezd "csak szex"-viszonyba, melynek története gyanúsan ismerősnek tűnik. Barátság extrákkal, kritika.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!


Natalie PortmanMila KunisCsak szexre kellesz


facebook.com//FriendsWithBenefits
facebook.com//FriendsWithBenefits



Régebben a romantikus vígjátékok képlete úgy működött, hogy a két főszereplő valamilyen véletlen folytán megismerte egymást, fokozatosan rájöttek, hogy a másikat akarják, majd mindenféle külső tényezők akadályozták a szerelmük beteljesülését, de a végén egymásé lettek. 2011-ben előbb egymáséi lesznek, majd utána kitalálják, hogy nem akarják igazából a másikat, majd mindenféle külső tényezők hatására fokozatosan rájönnek, hogy mégis, és végül újra egymásé lesznek, csak most már szerelmesek is - nem csak szeretkezni akarnak.

facebook.com//FriendsWithBenefits
facebook.com//FriendsWithBenefits



A Barátság extrákkal főszereplőpárja a rámenős, okos Lány (Mila Kunis), és a kisfiúsan sármos, szellemes Fiú (Justin Timberlake). A fejvadászként dolgozó Lány kiszemeli a Fiút egy menő állásra, elcsábítja egy másik városba a munka kedvéért, közben pedig rájönnek, hogy vonzódnak egymáshoz. Ám mindketten ódzkodnak a komolyabb kapcsolatoktól, félnek a másik vélt rossz tulajdonságaitól, plusz még karrieristák is, szóval megdumálják, hogy csak szex és más semmi. Persze ahogy ez lenni szokott, aztán nem marad ennyiben a dolog, a csak szexből több lesz, jönnek a bonyodalmak, a végét meg úgyis tudja mindenki - és nem csak azok, akik látták a Csak szexre kelleszt.

facebook.com//FriendsWithBenefits
facebook.com//FriendsWithBenefits


Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!






facebook.com//FriendsWithBenefits
facebook.com//FriendsWithBenefits



A vicc az, hogy a Barátság extrákkal elvileg azzal próbálkozik, hogy kiforgassa a romantikus komédiák kliséit: a főszereplők is állandóan épp ilyen filmekből idézgetnek, hogy még véletlenül se hasonlóan intézzék a dolgaikat. De a filmünk önellentmondásba keveredik: eleinte azt sugallja, hogy azért ilyen érzelmileg deficitesek a hősei, mert kénytelenek voltak szembesülni azzal, hogy a valóságos kapcsolatok mások, mint a hollywoodi filmek szerelmei. Majd a végén kanyarít nekik egy hollywoodi szerelmet...

facebook.com//FriendsWithBenefits
facebook.com//FriendsWithBenefits


Kiknek ajánljuk?

- akik a szexpartnerükkel és/vagy az ellenkező nemű barátjukkal mennek moziba
- akik egy pörgős tempójú vígjátékra vágynak
- akiket nem zavar, ha tudni lehet előre az egész sztorit

Kiknek nem ajánljuk?

- akik abban reménykednek, hogy ez valami új lesz
- akiket zavar, ha egy film főszereplői szájmenésben szenvednek
- akik szerint a szerelem valami teljesen más, mint amit a romantikus komédiákban látunk

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!


szólj hozzá: Barátság extrákkal - előzetes



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.