Rihanna: "Az első héten azt hittem, megpusztulok!"

film szerep mozi szórakozás Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog volt Rihanna, amikor megkapta élete első filmszerepét, arra viszont nem számított, hogy nem úgy bánnak majd vele, mint egy szupersztárral, hanem úgy, mint egy újonc tengerészgyalogossal.  

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)


Kadétot játszom a című filmben, amihez olyan kiképzést kaptam, mint egy igazi tengerészgyalogosAz első héten azt hittem, megpusztulok! Adtak mellém egy valódi őrmestert, aki egyfolytában üvöltözött velem, a legenyhébb az volt, ha szidta az anyámat, és amikor fekvőtámaszokat csináltam, egy bottal csapkodta a homokot körülöttem. A tengerben kellett futnom derékig érő vízben, folyton kötélen másztam, mint egy majom, a lőgyakorlatnál pedig nem dughattam be a fülem, úgyhogy utána egész nap harangoztak a fejemben."

Szerinted 2012 elhozza a világ végét?


AFP
AFP



Az énekesnő számára akkor jött el az idő, amikor végre a kamerák elé állhatott. "Olyan csajt játszom, akivel könnyen tudok azonosulni. Állati menő, utál mindenkit, úgy vonul végig a fedélzeten, mint egy királynő. Nem érdeklik sem a csajok, sem a srácok, csak a fegyverek, és akkor érzi magát elemében, amikor végre kitör a háború. Szóval rám írták ezt a szerepet!" - nyilatkozta Rihanna.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!



Battleship - hazai bemutató: 2012. április 19.

Forrás: UIP

Tipp! Íme a legújabb morbid kiegészítő! Képekért kattints a linkre!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.