Megtartod vagy visszaadod? - Most el is adhatod volt kapcsolatod romjait!

ajándék ékszer szakítás eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig nagy kérdés, hogy egy fájó szakítás után mit kezd az ember lánya a sebeket újra és újra felszaggató ajándékokkal, amit az extől kapott még a régi szép időkben. Találtunk egy jó helyet, ahol eladhatod őket, és egyben ki is beszélheted a bánatodat magadból!

Thinkstock
Thinkstock

Úgyhogy ha még nem hajítottad utána az ablakon keresztül, és nem semmisítetted meg őket valamilyen módon, akkor látogass el a www.exboyfriendjewelry.com honlapra, ahol szebbnél szebb ékszereket és egyebeket árulnak az összetört szívű nők. Így elkerülheted a zálogházakat, amik úgyse adnak annyit, amennyit ér, és még ki is adhatod magadból bánatodat, ugyanis csak a szakítás sztorijának kíséretében lehet bármit is hirdetni az oldalon.

Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!





Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
Mekkora ötlet, hogy kufárkodhatsz az emlékeiddel - gondoltam először. Miután azonban kalandoztam kicsit a voltpasimékszerei.com oldalon rájöttem, hogy meglehetősen ízléstelen egy helyre tévedtem. Akármilyen szép egy gyűrű, vagy hívogató is egy nyaklánc, az ember elolvassa a hozzá tartozó történetet és elmegy a kedve az egésztől: Valentin-napra kaptam..., születésnapomra kaptam..., eljegyzésünkre kaptam..., évfordulónkra kaptam..., megcsalt..., elhagyott..., átvert... Ettől a sok keserűségtől pedig már a gyémántok sem csillognak úgy. Minden ékszer szomorú. A boltok roskadásig vannak olyan tárgyakkal, amik szerencsét, boldogságot hoznak, megvédenek: gondoljunk csak a rózsafüzérre, az elefántokra, a kis buddhákra, az ásványokra. Ehhez képest elég rossz üzletnek tűnik egy ilyen "faképnél hagytak gyűrű" vásárlása. Ez az érzelmi része a dolognak. Az üzleti oldaláról viszont azt kell mondjam, hogy jutányos áron mérik a csajok az emlékeiket. Kedvező a gyémánt és a Tiffany-nyaklánc árfolyama is. No, de így sem vennék vagy árulnék semmit. Úgy látszik, nem vagyok az az emléktipró típus.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.