Egy tragédiának köszönheti új kedvesét a színésznő

Kate Winslet szerelem tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Winslet férfifaló korszakát éli - egyik férfit dobja a másik után.

Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!


Louis Dowlerrel.Richard Branson

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A nyaralás után sem szakadt meg a kapcsolat kettejük között - Ned elutazott Kate-hez New Yorkba, a sztár ugyanis jelenleg ott él, a héten pedig Londonban kapták őket lencsevégre. Kate valószínűleg így pihenteti szerelmét modell kedvesével, Ned pedig egy komoly szakításon van túl - őt nemrég hagyta ott felesége, a multimilliomos, nemesi származású Eliza Pearson. Az ő kapcsolatuk sem egyszerű - a házasságot még nem bontották fel, és a pletykák szerint a feleség meggondolta magát a válást illetően. A család egy barátja szerint Ned szívét összetörte a felesége, ezért is utazott el az egzotikus karibi szigetre, hogy kicsit távol legyen a nőtől, és felejteni tudjon. ,,Kate azonban mindent megbolygatott. Korában is találkoztak már, de akkor még mindketten jó párkapcsolatban éltek. Amikor vége volt a nyaralásuknak, elutaztak New Yorkba, hogy együtt lehessenek" - vallotta az ismerős.

Azt nem tudni még, mit hoz a holnap - Kate ugyanis elzárkózik a nyilatkozatoktól a magánéletét illetően. Egy jelenlévő szerint azonban Miss Winslet az Emmy-díjátadón képeket mutogatott barátainak Nedről, és elmesélte, hogyan ismerkedtek meg.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.