Való Világ 5 összefoglaló beköltözés VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggelt nyomban egy játékkal kezdték a villalakók: egymást kellett felismerniük egyetlen érzékszervükre hagyatkozva. Nem sikerült sértődések nélkül befejezni a feladatot: a fiúkat lányokkal, a szépeket a csúnyákkal keverték össze. Veronika gyorsan el is morzsolt néhány könnycseppet nagy sérelmében, amikor löttyedtnek találták a bokáját. Kinga is megsértődött, miután több testrészét is Annamariéhoz hasonlították.


Ezután a kettesével összebilincselt játékosok a plázacica fogadására készültek, kivéve Fecót, akinek kedvenc sorozathősével, a vak Esmeraldával is azonosulnia kellett, ezért bekötött szemmel és összebilincselt kézzel kellett takarítania.


Dya beköltözése vegyes érzelmeket váltott ki a már bent lévőkből: a fiúk azonnal rárohantak a szilikoncsodára, a lányok viszont azonnal féltékenykedni kezdtek, és látványosan félre vonultak kibeszélni az új jövevényt.


Nem sokkal később a közösen körbeült asztalnál kiderült, hogy Gergő és Seherezádé tetszik egymásnak. A szenvedélyes lány azonnal zavarba jött, mivel Olaszországban várja a szerelme. Fecó közben a riportszobában ismét pityeregni kezdett, ezúttal saját magán sírt be, mert nem őt tartják a lányok a villa "alfarkasának".


Az eddigi legszórakoztatóbb beszavazó show-t sikerült tető alá hoznia az RTL Klubnak: a tömegnövelő táplálékkiegészítőktől felpumpált skalpvadász fiúk igyekeztek benagyképűsködni magukat a villába.

Az elképesztően menő Márkó hobbija, hogy lúzer haverjai gyűrűjében jár turista lányokat felszedni a Bazilikához. Miután teljesítették a napi átlagot gyorsan haza rohannak, hogy kosarazzanak egy kicsit a hátsó udvarban. A nap végén a skalpvadász fiú két lánnyal tért nyugovóra.

Az egzotikusan szexi Cristofel azért tartja magát különlegesnek, mert egyszerűen nincs hibája. A szegény családból származó, magát kubai mácsónak vizionáló gyúrós fiú abból sem csinált titkot, hogy Seherezádét és Veronikát simán magáévá tenné.

Az ellenállhatalan Szili ármányt és szerelmet ígért, ráadásul még a két hetes párkapcsolatát is beáldozta a VV5-ért. Legnagyobb vágya, hogy híres focista legyen, mert a helyi focicsapatban csak amatőr szintig jutott.

A kosaras és a focista fiú szinte labdába sem tudott rúgni ezen az estén a harmadik skalpvadász mellett, mert a nagy arcú Cristofel végig kiabált, táncolt, kacsingatott és fogdosta magát, miközben durva beszólásokkal hergelte elképedt vetélytársait. Eredményhirdetés után Cristol örömében odarohant a Gombi vezérelte kigyúrt társasághoz, akikkel hangos kiabálás és ölelés közben nyomban tönkre is tettek néhány plazmatévét.


Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.