Bakizott a színházi premierjén az X-Faktor sztárja

musical X-Faktor Vastag Csaba színház József és a színes szélesvásznú álomkabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sikerült túl jól az énekes bemutatkozása a Madách Színházban - Vastag Csaba belesült a szerepébe, de a rajongói így is imádták.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)





,,Bárkivel előfordulhat, hogy egy sort kihagy, akár velem is, pedig évek óta játszom ebben a darabban. Csabának semmi oka szégyenkezni, nagyon ügyesen megoldotta a feladatot, és imádta a közönség, óriási bravúrt hajtott végre azzal, hogy ilyen gyorsan beállt egy előadásba, amire mi hónapokig készültünk, neki pedig alig volt ideje." - mondta a narrátort alakító Polyák Lilla.

,,Én észre sem vettem ezt a hibát. Csaba kiválóan teljesített, pedig láttam rajta, hogy nagyon izgul. Nehéz beállni egy évek óta futó előadásba. Óriási tapsot kapott. Ebben nyilván nem csak a tegnapi alakításának, hanem annak is szerepe van, hogy az X-Faktor miatt óriási népszerűségre tett szert, de azért a sikerért is megdolgozott." - mondta a címszerepet alakító Serbán Attila.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.