Egészen kikerekedett! Pompás formában van Cheryl Cole

fogyás hízás Cheryl Cole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg kell állapítanunk, hogy régen nézett ki ilyen jól a gyönyörű énekesnő, Cheryl Cole, aki néhány nappal ezelőtt születésnapi ünnepségen mutatta meg kétségkívül kerekebb idomait.

Tipp! Együtt ünnepeltek az X-Faktor sztárjai! Kattints a galériáért!


A róla készült képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

Cheryl Justin Scott születésnapját ünnepelte - a fiú a kedvese ugyanis Kimberley Walsh-nak, Cheryl kolléganőjének a Girls Aloud nevű formációból. Cheryl néhány hete elmondta, 8-as méretű ruhákat hord, és ő is küzd ugyanazokkal a súlyproblémákkal, mint bármelyik más nőtársa. "Van egy-két farmerom, ami egy számmal nagyobb, mint a többi, arra az esetre, ha felszalad pár kiló. Mostanában picit nőtt a súlyom. Edzek, próbálok egészségesen étkezni, de néha előfordul az ilyesmi" - írta a sztár a rajongóinak, akit ezek szerint nem viselt éppen folyamatban lévő válása Ashely Cole-tól, akivel hat éve házasok.

Átalakítunk! 30 kilót fogyott és bombanővé változott Zita! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.