jóslás kávézacc ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz az elkövetkező hetekben-hónapokban, a kávézacc megmutatja, hogyan alakul a jövőd, így nincs más dolgod, mint megfejteni a kávéscsésze alján megjelenő ábrákat.

Thinkstock
Thinkstock

Az ősi jóslások ma is népszerűek

A kávézaccból való jövendölést évszázadok óta gyakorolják a Közel-Keleten és Ázsiában, és a teafűolvasás mellett ősidők óta a legnépszerűbb prognosztizáló technikák közé tartozik. A 19. században a tasszeográfia (tealevélből, kávézaccból vagy borüledékből való jóslás) tudománya újra az érdeklődés középpontjába került, és az emberek szívesen figyelgették a csésze aljára leülepedő szemcséket, hogy megtudhassák a jövőjüket. A kávézaccjóslás olyan hatékony eszköz, ami meditatív betekintést enged a tudatalattidba, és ha pl. két kézzel fogod a bögrét, összehangolhatod a két agyféltekét, ami ösztönzőleg hat a kreatív problémamegoldásra. A kávézaccból való jóslás szabadjára engedi a képzeletedet, amelynek segítségével létrehozhatsz egyéni értelmezéseket, megoldásokat, és szórakoztató, kreatív módon hallgathatsz a belső hangodra. Ne feledd, a jóslás is egyfajta művészet, így minél többször gyakorlod, annál ösztönösebben kaphatsz választ a kérdéseidre.

Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért(+18)


Misztikus bepillantás a jövőbe





Thinkstock
Thinkstock

Teszteld az ösztöneidet

A jóslás során három dologra kell különösen figyelned: a csésze alján, a közepén és a tetején megjelenő jelekre. Az alsó rész általában emberekre, helyzetekre vagy múltbéli dolgokra utal, a középső a jelenről árulkodik, míg a felső rész azt jelzi, hogy mi közeledik a jövőben. A jobb oldalon kirajzolódó formák általában pozitív tartalmúak, míg a bal oldalon lévő jelek rossz eseményeket, ellenségeket vagy betegségeket mutatnak. Ne aggódj, ha az elején semmit sem látsz, mert a megjelenő képek nem lesznek olyan egyértelműek, mint pl. egy fénykép, sőt, első ránézésre akár homályosnak, hiányosnak vagy érthetetlennek is tűnhetnek. Lép át az elméd korlátait, és engedd útjára a képzeletedet, ezáltal könnyebben értelmezheted a kávézaccból összeállt különböző képeket. Minden szimbólumnak (pontok, körök, háromszögek, négyzetek, állatok, tárgyak, számok, betűk) van értelme. Íme néhány konkrét példa arra, hogy mit olvashatsz ki a kávézaccból:

Alma: Elsődlegesen a termékenységre, másodlagosan a kreativitásra utal, de szerelmi üzenetet is közvetíthet.
Bab: Pénzügyi nehézségeket szimbolizál, ám kellő odafigyeléssel elkerülheted az anyagi galibákat.
Bagoly: Ez az ábra azt jósolja, hogy rosszakaró él a környezetedben, aki csalfa tanácsokat adhat, hogy félrevezessen.
Csomó: Apró bosszúságokat és kellemetlenségeket jelez, amelyek könnyedén kihozhatnak a sodrodból.
Csónak: Ez az ábra egy váratlan baráti látogatást vagy külföldi utazást is szimbolizál.
Egér: Üzleti problémákra utal, de számíthatsz arra is, hogy nem jön össze a tervezett vállalkozásod.
Elefánt: A nyugalom, a hosszú élet, az erő és a bölcsesség megtestesítője.
Fegyver: A fegyver azt sugallja, hogy légy figyelmesebb, mert igazságtalanul bánsz valakivel.
Gitár: Boldog és beteljesült szerelmet mutat.

Thinkstock
Thinkstock

Tipp! Hazakísértük VV Esztert! Kattints az exkluzív képekért!



Holló
Homokóra
Kígyó
Létra
Macska
Patkány
Pillangó
Szív
Tigris
Tojás
Váza
Virág
Zebra

Tipp! Tóth Gabi esélyei megmaradtak Bakura. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.