Bihal Roland öngyilkosság Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Bihal Roland számára a Megasztár egy igazi terápia.

Tipp! A tragikusan elhunyt énekesnő élete képekben. Kattints a galériáért!



A döntős énekes túl van egy öngyilkossági kísérleten. Korábban a zenei sikertelenség, a magányosság és a kilátástalanság juttata odáig, hogy véget akart vetni az életének. "Minden összejött, és nagyon magam alatt voltam. Fogtam egy kést, és kipróbáltam, hogy mi történik egy vágás által. De aztán elkezdtem gondolkodni, hogy a családommal együtt mit tudnék tenni a problémákkal kapcsolatban, hogy mennyire rosszulesne nekik, ha elveszítenék a fiukat" - mesélte az énekes a TV2 Aktívjában.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Akkor mínusz 80 százalékon voltam, most, a műsornak köszönhetően már alakul a lelkem, olyan 45-ön vagyok" - vallotta be a fiú a Blikknek. Roland pár éve a munkáját is feladta a siker ígérete miatt. "A Mega­sztár 4-ben már próbálkoztam, az nem jött össze, majd jött a lehetőség, hogy a No Thanks frontembere legyek, miután Erik kiszállt. Hittem, hogy most beindul a pörgés, és igazi pop-rock sztár leszek, még a munkahelyemet is otthagytam amiatt, hogy minden energiámmal erre tudjak koncentrálni. Azt gondoltam, hogy a régi, tinédzserkori tapasztalatok, hogy egyedül éreztem magam, hogy nem nagyon tudtam barátkozni, lányokkal ismerkedni, most majd megváltozik. De ott is csak a kudarc fogadott. A Megasztár 6. volt az utolsó mentsváram, úgy gondoltam, ez az utolsó esélyem. Meg is volt a B tervem, hogy ha most itt nem sikerül bejutnom a döntőbe, úgy gondoltam, elmegyek hivatásos katonának" - mesélte a fiatal énekes.

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.