műsorvezető verekedés börtön Liptai Claudia támadás rendőrségi eljárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos testi sértés miatt felel majd tettéért az a férfi, aki tavaly szeptemberben támadt rá Liptai Claudiára és párjára egy fővárosi szórakozóhely előtt. A férfi már gyanúsított - értesült a Life.hu.

Tipp! Érzéki fotók: így árulják magukat a hírességek! Kattints a galériáért!


Korábban már sikerült beazonosítani, tanúként ki is hallgatták, most gyanúsított lett abból a férfiból, aki tavaly szeptemberben egy budai szórakozóhely előtt keveredett nézeteltérésbe Liptai Claudiával és kedvesével. A szóváltást követően a szerelme védelmére kelő B. Péter Dávidot meg is ütötte a támadó. A férfi az atrocitás során arccsonttörést és orrcsont-repedést szenvedett, és több foga is meglazult.

TV2/ facebook.com
TV2/ facebook.com

A támadó elmenekült a helyszínről, és csak hetekkel később sikerült a hatóságoknak beazonosítania. Azóta már kihallgatták, és a legfrissebb hírünk szerint rövidesen vádemelési javaslattal is élhetnek vele szemben a rendőrök. "Az említett ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága folytat nyomozást súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt. Az ügyben egy fő gyanúsítása megtörtént. A nyomozás jelenleg is folyamatban van, az ügy jelen stádiumában bővebb információval nem szolgálhatunk" - közölte kérdéseinkre válaszolva a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

"Mivel ez egy folyamatban lévő ügy, ügyvédje tanácsára Claudia egyelőre nem kíván nyilatkozni ezzel kapcsolatban" - közölte megkeresésünkre a műsorvezető menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina. Amennyiben a bíróságon is bebizonyosodik a támadó tette, a hatályos jogszabályok értelmében akár 3 éves börtönbüntetést is kaphat tettéért alapesetben.

GYLF

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.