ütközés baleset Fluor Tomi fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset érte a népszerű énekest, Fluor Tomit, amikor épp egy pálházai fellépésről tartott hazafelé a csapatával. Eléjük ugrott egy őz, és egy madarat is elütöttek.

Tipp! Végre megszólalt az X-Faktor sztárja. Kattints a galériáért!


"Már éppen elaludtam volna, hiszen nagyon fáradt voltam. Nem az volt az első bulink az éjjel, így örültem, hogy már hazafelé tartok. Szinte a semmiből tűnt fel az őz és elénk ugrott. Közvetlenül ezután pedig elcsaptunk egy madarat. Bár a sofőrünk azonnal a fékre lépett és próbálta kikerülni az állatot, de nem tudta megakadályozni az ütközést" - mesélte Tomi a Blikknek.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Nagyon megijedtem, hirtelen azt sem tudtam, hol vagyok. Az ütközéstől széttört az autó eleje, tönkrement a ködlámpa, a rendszám pedig leszakadt. Kerestük az őzet is, de nem találtuk meg, valószínűleg elszaladt" - nyilatkozta Fluor, és elmesélte azt is, hogy szerencsére senkinek sem esett komolyabb baja az autóban ülők közül.

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.