Ez a való világ: nem volt szerződés VV Attila nyereménylakására!

Való Világ 5 szerződés nyereménylakás per VV Attila RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint VV Attila mégsem abban a zuglói luxuslakóparkban kap lakást, amelyet a műsor ideje alatt reklámoztak az RTL-en. A Life.hu kiderítette: senki nem szerződött le a lakást felajánló céggel.

A Life.hu információi szerint szeptemberi határidővel kell elkészülnie annak a zuglói luxuslakóparknak, amelyben a VV5 alatt futó reklámok alapján a ValóVilág 5 győztese átvehetné a nyereménylakását. Munkatársunk ellátogatott az építkezésre, ahol emberek tucatjai dolgoztak serényen, és az elmondásuk alapján már jó esetben május végére készen lehet a lakópark II. üteme. Az első ütemben az X-Faktor második szériájának nyertese, Kocsis Tibi találta meg álmai otthonát.

Fotó: GYLF
Fotó: GYLF


A helyszínen mindenesetre azt pletykálták, hiába az idő előtti kivitelezés, a csodálatos zöld környezet, VV Attila tudomásuk szerint "mégsem jön". A Life.hu úgy tudja, hogy az RTL Klub egy nagy kivitelezővel kötött szerződést a VV összes reklámszpotjának értékesítésére. A műsor ideje alatt a csatornán naponta kommunikálták, hogy a nyertes a cég egyik újonnan épülő luxuslakásának a lakója lehet. A jelek szerint most kicsi a valószínűsége ennek. Mindehhez azt kellene tudnunk, miben állapodott meg egymással a reklámokat értékesítő cég és az RTL Klub. Ezzel kapcsolatban megkerestük a kivitelező céget is, hogy tisztázzuk, mi is a helyzet, Almásy Sándor pedig tárgyilagosan felelt. "A hónap végére elkészülhet a lakópark második üteme, három hónappal a szerződésben foglalt határidő előtt" - mondta Almásy, majd azzal kapcsolatban is beszélt, hogy a nyereménylakás kapcsán őket megkereső cég "elfelejtett" szerződni velük, az RTL pedig szintén erre a cégre mutogat, ezért az építtető cég jogászai most azt számolgatják, hogy mekkora kártérítésre, hány százmillióra pereljék az RTL-t abban az esetben, ha esetleg nem vásárolják meg a nyereménylakást, tekintettel arra, amit hirdettek, hogy a ValóVilág győztese az általuk épített, és a műsor alatt végig reklámozott lakóparkban fog lakni.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Egy biztos, mi készek lettünk volna szerződni azokkal a feltételekkel, melyekkel a cég csinos marketingese megkeresett minket még szeptemberben, azonban az eltelt idővel párhuzamosan elfogyott a tartalom a beígért ellenszolgáltatásokból, a mellbedobás kevésnek bizonyult" - ezért nem került sor szerződésre, de még csak elfogadott szerződéstervezetre sem, tájékoztatta oldalunkat Almásy Sándor cégvezető.

VV Attila egyelőre a jelek szerint semmit nem tud a háttérben zajló hidegháborúról. A Life.hu-tól értesült a friss hírekről.
"Azt gondolom, nyáron rendeződik majd a helyzetem. Egyébként nekem szinte tökéletesen mindegy, hol lesz majd a lakásom, de láttam az Alekoszét, és remélem, hasonló méretű, színvonalú és berendezettségű otthonra számíthatok" - magyarázta diplomatikusan a VV5 nyertese, aki egyelőre átmeneti szállásán várja a helyzet megoldódását.

"Konkrét határidőről nem tudunk a lakásátadást illetően, Attila addig egy panzióban lakik, amelyet az RTL Klub fizet"- mondta a Life.hu-nak ezzel kapcsolatban Dobsi Adrienn, a VV szóvivője, egyéb kérdéseinkkel pedig kolléganőjéhez irányított. "Amint eljön az idő, meg fogjuk mutatni Attila nyereménylakását" - mondta ezzel kapcsolatban Révész Zsuzsa, a birtokunkba jutott információkra azonban nem kívánt reagálni.

GYLF

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.