párkapcsolat szerelem Mihályi Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmincöt évvel fiatalabb nő csábította el az ötvenhét éves színészt, Mihályi Győzőt.

A Blikk információi szerint a színész a belvárosban egy roppant csinos, ám nála lényegesen fiatalabb hölggyel csókolózott, majd kéz a kézben besétált a színészklubba titkos szerelmével, akivel jó másfél órával később együtt is távozott. A színész már másfél éve elvált feleségétől, Molnár Zsuzsa színésznőtől, akivel 25 évig élt harmonikus házasságban. "Igyekeznek titokban tartani a kapcsolatukat a nagy korkülönbség miatt, ha jól tudom, 35 évvel fiatalabb a lány. Azt beszélik, össze is költöztek már" - vallotta a napilapnak egy bennfentes.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté
Forrás: MTI/Nándorfi Máté

"Úgy ismerkedtünk meg, hogy több darabban is látott a színpadon, s megvárt az egyik előadás után. Ez lett belőle. Nemcsak fiatal és szép, de nagyon okos és intelligens is. Koreográfiával foglalkozik, de úgy vélem, komoly képessége van a hivatásomhoz is. Ha csak 25 év lenne közöttünk, az is nehézzé tenné, hogy az emberek elfogadják azt, hogy mi együtt vagyunk. Ez addig fog tartani, amíg kitart mellettem. Sok áldozatot hoz ezért a kapcsolatért. Nem jár bulizni, mint a vele egykorú lányok. Úgy érzem, ebben visszahúzom. Ugyanakkor csodálatos minden vele töltött nap. Több mint egy éve együtt lakunk, s remélem, ez még hosszú évekig így is marad" - mesélte a színész a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.