Lady Gagát fejbe vágták egy rúddal - komoly sérülést szenvedett

sérülés koncert baleset énekesnő Lady Gaga agyrázkódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár kábult és zavarodott volt Born This Way Ball címen futó turnéja új-zélandi állomásán, miután egyik táncosa véletlenül fejbe vágta egy rúddal.

Az RTL Klub sztárja mindent megmutatott! Kattints a galériáért!


Az énekesnő agyrázkódást szenvedett, mégis folytatta a koncertet.

"Szeretnék elnézést kérni. Bevertem a fejem és úgy érzem, agyrázkódásom van. De ne aggódjatok, be fogom fejezni a koncertet" - közölte Gaga a közönséggel. Rajongói oldala, a Gagamedia.net szerint a balesetet követően még 16 számot adott elő.

Az eset után az énekesnő Twitteren posztolt egy képet a sérülés nyomairól. Bevallotta, hogy eléggé szédült a színpadon, sőt még napokkal később is rosszul érezte magát.

www.twitter.com
www.twitter.com

Kattints a képre Lady Gaga melleiért! (18+)

Lady Gaga sminkese később egy Twitter-üzenetben nyugtatta meg a sztárért aggódókat: "Gaga agyrázkódást szenvedett, de rendben lesz. Azt szeretné, ha tudnátok, hogy nagyon szeret titeket. Én magam vigyázok rá. De azt még mindig alig tudom elhinni, hogy volt képes végigcsinálni ilyen állapotban a teljes műsort..."

Emlékszel még? Így nézett ki régen a Vidámpark! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.