Óriásira nőtt melleit mutogatta a világsztár

mell anyaság terhesség Jessica Simpson fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már mi is hírt adtunk róla, Jessica Simpson azon dolgozik, hogy leadja a terhessége során felszedett kilókat. Azért valószínűleg nem minden testrészéről fogyna olyan szívesen.

Az anyaság előnyei közé tartozik, hogy az addig kis mellel élő nők is megtapasztalhatják, milyen az élet B-, C- vagy D-kosárral. Valószínűleg az újdonsült világsztár anyuka is így gondolja: a minap saját magáról posztolt egy fotót a közösségi oldalára. A kép nagy részét a sztár nagyra nőtt mellei uralják, amelyeket büszkén mutogat mélyen kivágott felsőjében.

www.twitter.com
www.twitter.com

A 31 éves Jessica május 1-jén adott életet kislányának. A 160 centiméter magas sztár Maxwell-lel való terhessége alatt sokat hízott, terhessége végére közel 80 kilót nyomott. Ugyan négymillió dolláros szerződést kötött egy céggel, hogy fél év alatt lefogy, azért valószínűleg sajnálni fogja, hogy nemcsak a fenekéről, a derekáról és a combjáról kúsznak majd le a felesleges kilók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.