Súlyos balesetet szenvedett a Csillag Születik felfedezettje - Nem tudni, mikor épül fel teljesen

baleset Varga Viktor motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ellenőrizte a motorját rendesen, ezért pedig nagy árat fizetett a Csillag Születik című tehetségkutatóban feltűnt Varga Viktor. Egyelőre nem tudni, mikor lesz képes újra úgy mozgatni a kezét, mint régen - írja a Stop.hu.

"Van egy nagy versenymotorom, ezzel közlekedem a városban. Indulás előtt mindig fokozottan ügyelnem kell arra, hogy meghúzzam a csavarokat, melyek összetartják az alkatrészeket, mert azok kilazulnak a rengeteg rázkódás során. Bevallom, az ominózus út előtt nagyon figyelmetlen voltam és elmulasztottam a csavarok ellenőrzését" - mesélte Viktor az Új Ásznak. Az énekes szerint menet közben több csavar is kijött a helyéről, melyek beakadtak, ezért a motor hirtelen hatalmasat rándult, melyet Viktor a lábával próbált megállítani. Nem esett el, a hirtelen mozdulatra azonban óriásit rándult a nyaka.

www.facebook.com
www.facebook.com

"A nyakam óriásit reccsent. Rögtön tudtam, hogy valami nagy baj van! Nem kedvelem a mai orvostudományt, csakis a természetes gyógymódok híve vagyok, ezért nem mentem kórházba. Fájdalmat éreztem a nyakamban, ami egyre erősödött. A baleset után egy hétig meg sem bírtam mozdítani a fejemet, teljesen lemerevedett. Miután a nyakamat újra tudtam valamelyest mozgatni, a bal kezemben és a hátamban is megjelent ugyanez a probléma: olyan érzés volt, mintha félig megbénultam volna.

Utólag megtudtam, hogy egy ideg csípődött be az egyik csigolyámnál, ez okozza a kínzó panaszokat. Az edzést azonnal abba kellett hagynom, hiszen nem tudtam súlyokat emelni és balkezes vagyok, ezért az írás is hatalmas nehézséget okoz" - részletezte az énekes, aki végül kénytelen volt orvoshoz fordulni. Kiderült: a nyakcsigolyák közül jött ki egy ideg, amelyre időközben izomcsomó képződött, ez pedig nagy nyomást gyakorol rá. Műtét talán segíthetne Viktoron, ő azonban egyelőre a masszástól remél gyógyulást, még akkor is, ha a mai napig nagy fájdalmak gyötrik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.