Külföldön próbál felejteni Liptai Claudia

külföld Liptai Claudia szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia úgy döntött, kislányával, Pankával külföldre menekül - felejteni.

Korábban még úgy tűnt, hogy összeházasodik Liptai Claudia és kedvese, B. Péter. Ám ahogy korábban a Life.hu is megírta, a kapcsolat vége mégis szakítás lett, a férfi pedig visszament a feleségéhez. A kapcsolat vége azonban szakítás lett. A műsorvezető szörnyű napokat él meg szakítása óta, mivel szerelme, B. Péter azonnal visszarohant elhagyott feleségéhez. Ezért Claudia úgy döntött, kislányával, Pankával külföldre szökik fájdalma elől. ,,Claudiának leginkább az a néhány hét lehetett elképesztően idegőrlő, ami alatt végig azon tépelődött, hogy mit tegyen. Embert próbáló lehetett ez az időszak, senkinek sem kívánom, hogy a szerelme és a gyermeke között kelljen választania. Claudia életében azonban az első helyen a lánya áll, ezt kétséget kizáróan bebizonyította. És most, hogy meghozta a döntését, ki fog tartani mellette. Az élet megy tovább, és úgy gondolja, a kis Pankának nem szabad megtudnia, látnia, milyen fájdalmas áldozatot hozott éppen az ő boldogságáért az anyukája. Nem látja sírni, szenvedni édesanyját, mert Claudia eldöntötte, az ő kis világát nem keserítheti meg anyja bánata. Csakis egy anya lehet képes erre" - mondta a Blikknek egy Claudiához közel álló barát.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

,,A munka segít elterelni a gondolatait. Ráadásul hamarosan lesz egy hosszabb szünet, amikor kislányával, Pankával elutazik nyaralni. A tenger, a napsütés, a pálmafák és a Pankával kettesben töltött pihenés majd segít meggyógyítani sebzett lelkét, helyre tenni a dolgokat, és újult erővel, feltöltődve térhet haza" - mondta reménykedve az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.