műsorvezető magánélet Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea hamarosan visszatér a képernyőre - tudta meg a Life.hu. A szeretett műsorvezető a Story tévén tűnik majd fel, és a hírekkel ellentétben a magánélete is rendben van.

Noha pár hete olyan hírek keltek szárnyra, hogy gondok vannak Szulák Andrea kapcsolatával, a tévés valójában remekül van kislánya édesapjával, Gáborral. Mint minden kapcsolatban, az övékében is vannak kisebb-nagyobb súrlódások, de ennek ellenére nem engedik el egymás kezét - tudtuk meg a párhoz közelálló forrástól.

www.mtv.hu
www.mtv.hu

Magánélete mellett most Andrea karrierje is rendeződni látszik. Szulák ugyanis hamarosan visszatér, a Story tévén egy önálló műsorral jelentkezik majd. Andrea állítólag alig várja a feladatot, és úgy tűnik, a nézők is Andreát, hiszen a neki írt rajongói levelekből egyértelműen kiderül, hogy nagyon hiányzik nekik Andrea személye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.