Halálra rémült az ismert műsorvezető

MTVA műsorvezető horror forgatás félelem D.Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra rémült D. Tóth Kriszta a DTK Show egyik adásának felvételén. A műsorvezető egy különleges labirintusban forgatott, de rögtön a bejáratnál, a szűk, zárt térben és vaksötétben inába szállt a bátorsága. Kriszta állítja: soha életében nem rettegett még annyira, mint ebben a helyzetben.

Horrorlabirintusban kellett helyt állnia D. Tóth Krisztának, ahol világhírű pszichothrillerek félelmetes figuráival találta magát szemben. "A DTK Show új rovatában Budapest extrém oldalát mutatjuk meg Magyarósi Csaba kollégámmal közösen. Kipróbálunk mindent: száguldoztunk már éjszaka az új metrószerelvénnyel a város alatt, és nemsokára azt is láthatják a nézők, amint teljes tűzoltó menetfelszerelésben rohanunk fel a SOTE 23. emeletére. Néhány napja a Budapest egyik bérháza alatt húzódó horrorlabirintusba jutottam el. Nem vagyok félős alkat, de meglepetésemre már az ajtóban elkezdtem rettegni" - emlékszik vissza Kriszta, aki ennek ellenére hősiesen végig ment az alagútrendszerben.

Forrás: MTI/Zil Zsolt
Forrás: MTI/Zil Zsolt

"Pszichothrillerek, horrorfilmek főszereplői, jelenetei elevenedtek meg de talán nem is ez volt a legrosszabb, hanem a bezártság, a sötét, és hogy fogalmad sincs, mi történik veled a következő pillanatban. Mivel nem mindenki bírja a feszültséget, ezért - ha valaki rosszul érzi magát -, egy jelszó bemondásával elhagyhatja a labirintust. Végül végigmentem rajta, de mostanában biztosan nem szeretném újraélni ezt az élményt. A labirintusban készült felvételeket és az arckifejezéseimet visszanézve aztán nagyon jókat nevettünk a stábbal" - mesélte a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.