Kutya után gyereket tervez a TV2 új szerelmespárja

kutya Nagy Kristóf Bozont Nagy Adri szerelem jövő énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két megasztáros, Nagy Adri és párja, Nagy Kristóf  "Bozont" kapcsolata kezd egyre komolyabbra fordulni. Nemrég közös fészekbe költöztek, és most már együtt szeretnének örökbefogadni egy kiskutyát. Kutya után pedig akár a gyerek is jöhet!

Közös tervekben nem szűkölködik a Megasztár párosa. Először közös kutyát, majd gyereket szeretnének.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Együtt tervezzük a jövőnket, nagyon boldogok vagyunk. Sajnos elég keveset tudunk találkozni, mindketten sokat dolgozunk, ezért megbecsüljük azt a kevés időt is, amit együtt tudunk tölteni. Most legújabb projektként egy kiskutyát szeretnénk. Már ki is néztünk egy kutyust, akit szívesen örökbe fogadnánk, azonban pont az időhiány miatt nem merjük egyelőre bevállalni. Keveset vagyunk itthon, és nem lenne jó, ha szegény egész nap egyedül lenne a lakásban. Ha találunk olyan kutyust, amelyikkel könnyedén lehet jönni-menni, akkor viszont szó nélkül belevágunk a kutyaprojektbe" - árulta el az énekesnő, aki szerint a kutya után már egyenes út vezet a gyerekvállaláshoz. "Én legalább három gyereket szeretnék, Bozont viszont kettőnél megállna."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.