Saját fia előtt titkolta múltját a Heti hetes sztárja

iskola Verebes István titok gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtudta, mit titkolt Verebes István legkisebb fia, Misu elől. A színész-rendező évekig nem árulhatta el fiának, hogy mennyire gyűlölte gyermekkorában az iskolát.

Verebes István évekig nem mondhatta el legkisebb fiának, hogy annak idején mennyire rosszul volt az iskolától. "A feleségem megtiltotta, hogy elmeséljem Misunak, hogy kifejezetten rühelltem iskolába járni, a padban ülve évekig szorongtam, unatkoztam és a feleléstől rettegtem, míg végül évek múltán Misu maga kérdezett rá, hogy milyen tanuló voltam. Akkor aztán elmondtam az igazságot neki" - meséli nevetve Verebes István, akinek már az édesapja sem jeleskedett a suliban. "Úgy tudtam, hogy az apám mindig négyes, ötös tanuló volt, míg végül kiderült, hogy akkoriban ez felelt meg az egyes-kettes osztályzatnak."

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

A rendező, aki legutóbb a Karinthy Színházban a Lovagias ügy című darabot állította színpadra, nem tartja fontosnak az osztályzatokat. "Szerintem nem az számít, hogy az ember milyen jegyeket gyűjt, nem az áll feltétlenül helyt az életben, aki kitűnő tanuló, épp ezért nem is estem kétségbe, amikor sem a fiam, sem a bátyja nem teljesített jól a suliban. Attól tartok, hogy amit tanultam, annak 80%-át autodidakta módon, az iskolától függetlenül tanultam" - árulta el Verebes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.