150 000 forintos büntetést kapott a Való Világ sztárja

VV Fecó tévedés büntetés NAV hőség munka dinnye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Feco elárulta a Life.hu -nak, hogy megkapta súlyos büntetését a nyári hibás számlaadást követően. Fecóra a NAV emberei csaptak le Pécsett dinnyeárulás közben.

Fecó még a júliusi hőségben rossz dátumot írt az egyik nyugtára, ezért megbüntették a NAV emberei. A dolog pikantériája, hogy az adóellenőrök a büntetést tartalmazó jegyzőkönyvet dátumozták el, ők július közepén már augusztusban jártak. Mindez nem számított, Fecó a napokban megkapta súlyos büntetését tévedése miatt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"150 000 forint büntetést szabtak ki rám. Bár belátom, hogy hibáztam, fellebbezést írtam, kértem a büntetés csökkentését. Nem fordultam ügyvédhez, csak bementem az adóhivatalba, ahol nagyon segítőkészek voltak velem, mondták hogy mit kell írni. Sajnálom, hogy becsúszott ez a hiba, de egész nyáron a hőségben kínáltam a portékámat, majd éjjel mentem dinnyét szedni a földekre. Fáradt voltam, nem figyeltem eléggé mindenre. Nem gazdagodtunk meg a nyári gürcöléstől, épphogy csak 50 forintot kerestem egy dinnyén. Ez a szerencsétlen ügylet is hozzájárult ahhoz, hogy október elején inkább Angliában próbálok szerencsét, ott, aki dolgozik előrébb is jut, itthon viszont minden hiába, hiszen a szegény embert az ág is húzza, meg a NAV" - mondta a valóságshow hős, aki naponta 5-6 órában tanulja már az angolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.