Chris Brown énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag egy parkolóhely miatt ugrott össze Chris Brown és Franc Ocean egy stúdió előtt. Az összezörrenésből azonban hatemberes bunyó lett.

A pofonosztásra a Los Angeles-i Westlake Stúdió előtt került sor, amikor az éppen távozó Chris Brownba állítólag ezekkel a szavakkal kötött bele az éppen érkező Frank Ocean: "Ez az én stúdióm, ez az én parkolóhelyem!"

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy másik történet szerint Chris Brown - aki barátnőjét, Rihannát is péppé verte anno - csak kezet akart rázni kollégájával, amikor Frank egyik haverja rárontott. Szóval a sztori homályos, de ezek alapján úgy tűnik, hogy nem a "birka természetű" Chris Brown volt a rosszfiú...

Ennek ellenére a rendőröket már csak Frank Ocean várta meg, Chris pedig inkább elhúzott a pereputtyával együtt. Az ügyben nem történik feljelentés, de a rendőrség szeretne elbeszélgetni a Brown fiúval is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.