Kocsis Tibor X-Faktor vadvizi evezés nyaralás túra sziget énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Tibor beválthatta nyereményutazását és tíz napot töltött az egzotikus Bali szigetén, ahol veszélyes kalandokban volt része.

Tibi már nagyon várta, hogy végre elutazzon, és a szigeten kipróbálta a vadvízi evezést, ami bár első nekifutásra veszélyesnek tűnt, utána már élvezte az adrenalinsokkot.

Forrás: Kocsis Tibor
Forrás: Kocsis Tibor

"A vadvízi evezés nagyon szép volt és elképesztően izgalmas. Egy szabad olyású folyón, tíz kilométer hosszan, gyönyörű tájon keresztül végigmentünk a pályán, közben pedig meglestük az élővilágot. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ez sikerült. Az elején tartottam tőle, főleg, amikor a túravezetőnk mondta, hogy lesznek veszélyes szakaszok, ahol felborulhatunk, és akkor ne essünk pánikba. De nem volt vészes, igazából sokkal jobban viseltem, mint gondoltam. Mikor megérkeztünk mondták, hogy van egy pálya, ami haladóknak való, úgyhogy ha legközelebb megyek, azt is bevállalom. Az adrenalin olyan dolog, hogy függővé tesz. Előtte tart tőle az ember, aztán már várja az újabb lehetőséget" - mesélte Tibi a Life.hu újságírójának veszélyes élményeiről, amit bármikor szívesen megismételne.

Forrás: Kocsis Tibor
Forrás: Kocsis Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.