Béres Alexandra kislánya a mama nyomában jár

anyuka ritmikus gimnasztika kislány fitnesz Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra kislánya követi a családi hagyományt, és elkezdett ritmikus sportgimnasztikára járni, de nem akárkihez! - tudta meg a Life.hu.

Panna már négyéves nagylány lett, így eljött az ideje, hogy ismert anyukája különórákra járassa. "A régi tanár nénimhez, Irénke nénihez, aki engem is tanított, vittem el Pannát ritmikus gimnasztikára. Így a csöppség továbbviszi a hagyományt, de már most tudom, hogy nem szeretnék versenyzőt nevelni belőle. Csak azt szeretném, ha elkezdene már mozogni. Heti két alkalommal tornázik, emellett még zeneoviba is jár, ahol mondókákat tanulnak. Egy-egy óra elfoglaltságról van csak szó, ami ráadásul nagyon leköti, a többi napon szeretném, ha csak játszana. Nagy alvó, néha ellopom, hogy kialudja magát, mert az oviban csak kicsikéket alszik, de otthon akár két és fél órát is képes szunyókálni. Ha úgy érzem, hogy fáradtabb, inkább hazaviszem" - mesélte Alexandra, aki sok munkája ellenére a délutánokat kislányával tölti.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Szakmai igazgató vagyok, órákat tartok, műsort vezetek, saját projektjeim is vannak. Nem szeretném, ha a lányom úgy emlékezne rám, hogy mindig lógott a fülemen a telefon, vagy sohasem voltam otthon. Nagy kihívás összeegyeztetni a szakmát és a családot. Panna minden időszaka csodálatos volt, ez a négyéves kor nagyon édes. Annyit nevetek, ahogy csacsog és mondja az új szavakat, nem tudok vele betelni" - árulta el Alexandra, aki a TV Paprika új főzőshow-jában, a Sztárséfben fogja zsűrizni a sztárok által készült ételeket.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.