videó cv siker Csiszár Jenő Majka rapper klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a Facebookon üzenget Csiszár Jenőnek, akit életrajzi ihletésű könyvében egyszerűen csak sutyerák parasztnak nevezett. Csiszár pedig az egyik internetes site kérésére kifejtette a véleményét Majkáról, amit a rapper szintén nem hagyott szó nélkül. Szóval megy az adok-kapok, pedig életükben csak egyszer találkoztak.

Majka és Curtis közel másfél milliós nézettségű Elvitted a szívemet című új dala vezeti az őszi időszak legnézettebb online magyar zenei videóit rangsoroló YouTube toplistát. A rapper hiába sikeres az interneten, a rádiók nem játsszák a dalait.Többek között erről is szól a két ismert ember verbális párbaja.

Forrás: Facebook/Majka

"Teljesen igazad van abban, hogy mindössze egyszer találkoztunk. Akkor viszont vállalhatatlanul gőgös és arrogáns voltál. Ezért mondtam, amit mondtam. Nem kell nekünk hetente többször találkoznunk, hogy véleményem legyen rólad. Vagy szeretnéd esetleg, hogy együtt töltsük a kedd estéket egy meghatározott ideig, mielőtt megítéllek?" - kezdte Majka, majd hosszasan folytatta:

"Amikor azt mondom, hogy te vagy az atyaisten a rádióban, és te döntöd el, melyik dal mehet avagy sem, nem feltétlen arra gondolok h ogy ezt meg is teszed. Nem arra gondolok, hogy mindegyik irodában, mindegyik széken te ülsz! Elég az, ha tudjuk, hogy megtehetnéd. Elég az, ha némelyik nótára azt mondod időnként, hogy nem. Ez nem mehet! Rádiós füllel ez nem pálya! Hiszen az a 23 millió kattintás nem célcsoport. A 10 ezres nagyságrend, na az a célcsoport! Abban van az erő! Ha ezt egy tematikus adó programigazgatója mondja, ahol komolyzenét sugároznak egész nap, akkor az oké. De elég 'sovánka' érv ez egy könnyűzenét játszó kereskedelmi rádiótól.

A műfajjal van baj, azt mondod. Azt kérded, miért nem játssza a többi rádió a zenéinket? Melyik, Jenő? A Petőfi játssza, a vidéki rádiókon mindig a legtöbbet játszott dalok között vagyunk. Melyik rádiókra gondolsz, Jenő ? A külföldiekre? Azok tényleg nem játsszák! Javaslom, tekintsd meg a YouTube listát, amit hús-vér hallgatók állítanak össze. Büszke vagyok rá, hogy egyedüli magyarként vagyunk az összesített 'kedvenc zenei' mezőnyben! (...) Jaj, Jenő... Nem értem én ezt... Ha egyszer lesz időd, majd magyarázd már el, hogy van ez. De ne nekem! A hallgatóknak!" - fejtette ki Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.