duettpartner mentor kulisszatitok próba Krasznai Tünde X-Faktor 2013 Geszti Péter
A Life.hu munkatársai az X-Faktor próbafolyamatának kellős közepébe csöppentek bele. Azt már most elárulhatjuk, hogy Krasznai Tünde és duettpartnere varázslatos produkcióval készül a szombat esti élő show-ra. Elindult a nagy X-Faktor hétvége a Life.hu-n!

Szem nem marad szárazon! Egy különleges előadó talán hazánkban legismertebb dalával áll színpadra szombaton Krasznai Tünde és duettpartnere. A fekete hangú lány és partnere közös produkciója nemcsak gyönyörű, de szívszorító is. Mint ahogyan az is megható, ahogy Tünde mentora, Geszti Péter a tőle megszokott profizmussal instruáltja az énekesnőt. Azt pedig leszögezhetjük, Péter ugyanúgy rajong pártfogoltjáért, ahogy arról a kamerák előtt beszélt.

Krasznai Tünde és titokzatos duettpartnere - még több ellesett fotóért kattintsatok a képre! Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu
Csordás Ákos és Krasznai Tünde fog párbajoznihttp://www.life.hu/szorakozz/20131208-csordas-akos-es-krasznai-tunde-fog-parbajozni-az-x-faktor-utolso-parbajan.htmlLelepleztük Krasznai Tünde múltjáthttp://www.life.hu/legykepben/20131127-krasznai-tundenek-az-x-faktor-enekesnojenek-lelepleztuk-pornos-multjat.htmlNyitott kapcsolatban él Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131028-krasznai-tunde-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-geszti-peter-mentoraltja.htmlEbbe a fiúba szerelmes Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131027-krasznai-tunde-az-xfaktor-2013-dontose-es-szerelme-balint-istvan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.