Joey Essex meztelen LifeNight Mario Falcone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szó szerint mocskos képsorozat készült a more! magazin számára a The Only Way Is Essex című sorozat férfisztárjairól, Mario Falconéról és Joey Essexről.

A fotózáson a két fiú pikáns hálószobatitkokat is mesélt, ennek azonban egészen biztosan nem örülnek a srácok barátnői. Mario például bevallotta, hogy tizenhét évesen volt egy egyéjszakás kalandja egy harminchét éves nővel - írja a Daily Mail. A srácnak egyébként ma már komoly barátnője van, méghozzá kolléganője, Lucy Mecklenburg. Egészen biztosan nem véletlenül kottyintotta el azt sem, hogy ő azt szereti, ha egy lány nem visel fehérneműt... A képek egyébként megmozgatják a női fantáziát, és a fotók láttán mi is szívesen lerobbannánk valahol az út mellett. Pláne akkor, ha ilyen pasik cserélnének nekünk kereket...

Forrás: Alex James/more! Magazin
Forrás: Alex James/more! Magazin

Joey Essex

Forrás: Alex James/more! Magazin
Forrás: Alex James/more! Magazin

Mario Falcone

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.