Több mint 10 kilót fogyott a magyar énekesnő

diéta fogyás A Nagy Duett Király Linda produkció énekesnő mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétről hétre karcsúbb Király Linda, aki rohamos fogyásba kezdett. Azt mondja, fejben dől el minden, így most könnyen, látványos eredményeket ér el.

Mindenki rácsodálkozott Király Lindára egy, a produkcióhoz köthető hivatalos fotózáson, aki hétről hétre veszít a súlyából. Szabó Győző mestere nem változtatott drasztikusan az életmódján, egyszerűen fejben eldöntötte, hogy le kell fogynia.
"Nem tudtam tovább elfogadni, hogy folyamatosan ingadozik a súlyom. Szinte mindenféle diétát kipróbáltam már, de nem akart a túlsúlyom megmozdulni. Már nem éreztem magamat jól a színpadon, és ezt a közönség is érzi, ha az ember takargatja magát. Ráadásul már az egészségemért is aggódtam. Elhatároztam, hogy elég, és ebből látszik, mennyire fontos, hogy agyilag ráálljon az ember a drasztikus váltásra. Ahogy az agyamba átraktam a dolgokat különösebb életmódváltás nélkül elindult a fogyás. Természetesen nagyon odafigyelek az étkezésre és a rendszeres testmozgásra, így 12 kilót fogytam 3 hét alatt, és még nem állok meg itt, de nem akarok piszkafára fogyni, hisz énekesnő vagyok, nem modell" - mesélte Linda, aki éjszakákba nyúlóan próbál a műsorra.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2


"Napközben el vagyok foglalva, nincs időm enni és nem is éhezem meg. De azt már megtanultam, hogy mindig hozok magammal valami előre elkészített ételt vagy italt, semmiképpen sem az éhségtől vezérelve esem neki annak, ami a kezem ügyébe kerül. Pont ez a lényeg. Most éppen frissen facsart búzafű-, répa- és narancslével felszerelkezve érkeztem a fotózásra. Mi zenészek szinte egész nap éhezünk, aztán az éjszakai próba után, hajnalban éhesen hazamegyünk, és amit találunk, felfalunk, majd lefekszünk aludni. Mondtam is Győzőnek, hogy kávézni, teázni bármikor elmehetünk, de a kaja szóba sem jöhet" - nevetett Linda, aki nem veri nagydobra, de zeneszerzőként hatalmas sikert ért el. Ő és Peppermint Jam nevű csapata szerezte Bob Sinclair Groupie című dalát, melyet az elmúlt hónapokban 4 millióan néztek meg, és a váratlan sikeren felbuzdulva a világhírű DJ a közös munka folytatását tervezi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.