műsorvezető Mádai Vivien RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül szétszórt Mádai Vivien. Az RTL Klub sztárja legutóbb a jogosítványát és a forgalmiját egyszerre hagyta el, de érte ennél már nagyobb veszteség is.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!


Néhány hónappal ezelőtti pechszériájáról a Life.hu is írt

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A műsorvezetőnek szinte minden hétre jut valami nem várt fordulat az életébe. "Legutóbb a jogosítványomat és a forgalmimat hagytam el. Mint kiderült, a lépcsőházban kiestek a táskámból. Nagy szerencsém volt, mert egy bácsi a házból megtalálta és visszaadta" - emlékezett vissza Vivien, aki a legnagyobb közösségi oldalon, nyilvánosan is megköszönte jóakarójának a segítséget.

Az RTL Klub sztárja azonban nem mindig volt ilyen szerencsés. Elárulta, mi volt a legnagyobb veszteség, amely figyelmetlensége miatt érte. "A legutóbbi költözésemkor, nyáron egy szatyrot, benne az összes övemmel, ékszereimmel egyszerűen kidobtam a szeméttel együtt. Ráadásul a szatyorban benne volt sok pótolhatatlan, gyermekkori kincsem is, amiknek az elvesztése különösen fájó pont" - árulta el Vivien, akire ez a szétszórtság nem jellemző az élet minden területén. "Meglepő módon a munkámban és az iskolában nagyon koncentrált vagyok. Talán épp ezt az összeszedettséget ellensúlyozza az, hogy a magánéletemben gyakran a fejemet is elhagyom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.