spórolás X-Faktor győzelem utazás Oláh Gergő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Gergő, amióta megnyerte az X-Faktor döntőjét, igyekszik családja minden kívánságát teljesíteni, de vannak saját álmai is, amiket a Life.hu-nak elárult.

Gergőnek nem szállt fejébe a győzelemmel járó dicsőség, és a nyereménnyel járó pénzzel is igyekszenek gazdálkodni. Feleségével, Nikivel minden kiadásukat és bevételüket feljegyzik. Gergő azért reméli, hamarosan saját kívánságait is valóra tudja váltani.
"Nagyon régi vágyam egy szép elektro-akusztikus gitár, ha összegyűjtöttem rá a pénzt, és megtalálom azt, amelyik igazán az én hangszerem, biztos, hogy megvásárolom. A másik nagy álmom egy utazás, szeretnék eljutni Izraelbe, nagyon érdekel az ország, ezért mindig is vágytam rá, hogy elutazzam oda, és megtapasztaljam, milyen ott az élet, az emberek, a kultúra. Remélem, mindkettő teljesül belátható időn belül" - mesélte Gergő mosolyogva.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.