Nem érdekli a jól menő családi vállalkozás az énekesnőt

színpad vállakozás Cserpes Laura tejipar énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserpes Laura a Life.hu újságírójának mesélt arról, édesapját elkeseríti-e, hogy lányát nem a túró rudi, hanem a színpad érdekli.

Az énekesnő édesapja egy ismert tejipari vállalkozást hozott létre, amely egyáltalán nem vonzza a színpadra termett lányát.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"Igazából mindig is szerettem volna adni valamit az embereknek, ezért először a színészet-éneklés párosítással próbálkoztam, de végül az ének maradt. Mindenképpen a zene a legfontosabb számomra, és esetleg később a tanítás, mert szívesen lennék énektanár. Édesapámnak viszont mindig az volt a vágya, hogy egyszer beálljak a vállalkozásába, de sosem jutott eszembe, hogy neki dolgozzak. Apukám egyáltalán nincs elkeseredve emiatt, hiszen nálunk a családban mindenki azzal foglalkozik, amiben tehetséges. Apu azt is nagyon szereti, ha színpadon lát és támogat mindenben" - mesélte Laura.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.