Ganxsta Zolee kutya állat gyógyszer argentin dog főnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee-ra nem csak rendkívüli személyisége, hanem két gyönyörű argentin dogja miatt esett a választása egy állatgyógyszerekkel foglalkozó cégnek, akik új terméküket promózták a zenésszel és kutyáival.

Nyilvánvalóvá vált a sajtótájékoztatón, hogy nem a testesebb Ganxsta a főnök a kutyáknál, hanem törékeny felesége, Mónika. Az étteremhez nem szokott szukát, Doncit a zenész, a kan Leont pedig felesége, Mónika igyekezett kordában tartani.

Forrás: Hill&Knowlton
Forrás: Hill&Knowlton

"Én nem tudom jól szeretni a kutyáimat, engem nem tisztelnek, ugyanis nálam családtagi státuszban vannak az ebek is. Móni szerencsére jól ért a kutyák nyelvén, én ebben kezdő vagyok. Tudni kell az állatot is jól szeretni, pont úgy, mint a feleséget és a gyereket. Én sajnos egyiküket sem jól szeretem. Olyan dolgokat csinálok csupa szeretetből, ami nem biztos, hogy jó nekik. A gyereknek megveszek mindent, a feleségemnek is, csak nem biztos, hogy azzal vagyok jó nála, hogy elhalmozom tárgyakkal. A kutyáknak mindent megengedek, például hogy a fejét az asztalra tegye, utána meg elvárom, hogy szót fogadjon. Nem vagyok következetes" - vallotta be a zenész, akinek mindkét kutyája örökbefogadott.
"Abban lehet, hogy egy kicsit a feleségem is hibás, hogy a kan nem eléggé tisztel. Ő akkor került a házhoz, amikor az első kutyám Diego elpusztult. Én pont Kazahsztánban voltam 3 hétig. Amikor megérkeztem a kutya csak csodálkozott, hogy mit akarok én itt, hisz ő érkezett ide először, csak utána jöttem én, mégis én akarok dirigálni neki" - emlékezett vissza a zenész, aki mindkét kutyáját ivartalanította.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.