pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó megmérettetés hajrájában izzik a levegő Miss Ketch & Mayo és Miss Tzatziki között. A Chio Ízválasztó kampány vége felé a finalisták valódi bajnokokhoz méltóan, könyörületet nem ismerve küzdenek Mr. Krumpli kegyeiért. Leleményes hölgyekként és ínycsiklandozó ízekként ráadásul pontosan tudják, hol kell a férfiak gyenge pontját keresni - mindegyikük szívéhez a hasán keresztül vezet az út.

A mindent eldöntő ízpárbaj versenyzői ezért ahhoz az eszközhöz nyúlnak, amelyet mindketten kitűnően ismernek, hiszen múltjuknak és történelmüknek köszönhetően testközelből figyelhették a gasztronómia fejlődését, az ízek életútját és sorsát. E tudás most kapóra jön, a hölgyek megmutatják Mr. Krumplinak, mennyi ínycsiklandozó fogás van, amely az ő ízük nélkül semmit sem érne. Szívük választottja ez alapján megbizonyosodhat arról is, hogy az isteni báj és a kellem mellett Miss Tzatziki üdítő és fűszeres aromája mennyire nélkülözhetetlen egy vérbeli háziasszony által vezetett konyhában. Miss Ketch & Mayo is meg tudja fékezni kacér és markáns természetét, és hajlandó betartani a receptkönyv által diktált arányokat a tökéletes összhang érdekében.

Intersnack Magyarország
Intersnack Magyarország


Eddig pusztán nőiességüket, egyedi karakterüket vetették be a versenyzők a siker érdekében, most azonban az ízek különbözősége kerül terítékre a konyhában. Fény derül a rejtett finomságokra, ami legalább annyira számít Mr. Krumplinak, mint a külső. Hiszen a puszta látvány még kevés az ízharmóniához...

Ezzel azok a chipskedvelők is garantáltan egyetértenek, akik figyelemmel kísérik a Chio Ízválasztó kampányt, és hűségesen drukkolnak kedvencüknek, szavaznak annak reményében, hogy viszontlátják majd a boltok polcain.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.